Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Concept of the day: spoiling myself

  Πρωί Σαββάτου. Έχεις κανονίσει ήδη από χθες το πρόγραμμα σου για να μην πάει χαμένη η μέρα. Σηκώνεσαι και βλέπεις τον καιρό. Guess what: θα πάει χαμένη η μέρα!
  Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί ίσως να μην κάνεις όλα αυτά που είχες προγραμματίσει αλλά παρολαυτα μπορείς να περάσεις τον χρόνο σου όμορφα και δημιουργικά!

dresscode: το ότι θα μείνεις μέσα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι και well dressed! Βάλε λοιπόν τις φόρμες σου αλλά πέτα και ένα κολιέ από πάνω! Εγώ δε θα σε κρίνω!



 



μουσική: δε θα σου επιβάλλω και τι θα ακούσεις απλά εγώ δε μπορώ να σταματήσω να ακούω το r u mine των arctic monkeys. ΔΕ ΜΠΟΡΩ!







λιχουδιά: ποιος είπε ότι δε μπορείς να φας για πρωινό σοκολατάκια, τούρτα ή ολόκληρο το βάζο της νουτέλας; Στα δικά μου αρχεία δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο...






site: ευκαιρία να χαθείς ανάμεσα σε χιλιάδες sites και blogs. Διάβασε ανούσια άρθρα, εξερεύνησε τις τάσεις της μόδας και μάθε τα gossip όλου του star system λες και ο Ryan Gosling και η Lady Gaga είναι οι καλύτεροι σου φίλοι! Εγώ λέω σήμερα να ενημερωθώ για το πως ντύνονται στη Στοκχόλμη!




αγορά: ο καιρός δε σου επιτρέπει να ξεχυθείς στις αγορές για να βρεις αυτό το φόρεμα/παπούτσι/κραγιόν που ήθελες να αγοράσεις αλλά η τεχνολογία έχει προχωρήσει! Μπορείς να ψωνίσεις μέσω ίντερνετ πλέον! Ναι σου λέω! 
Εμένα με κέρδισε ο Jeremy Scott με τη σειρά του για τα Αdidas Οriginals.






Νομίζω πως μόλις πέρασες 4 περίπου ευχάριστες ώρες! Φυσικά μπορείς να εμπλουτίσεις το πρόγραμμά σου με πολλά ακόμα όπως πχ ανάγνωση περιοδικού, τηλεόραση, τηλεφωνική συνομιλία με την κολλητή που διαρκεί ώρες, προσπάθεια να φτιάξεις εκείνο το γκουρμέ πιάτο που είδες σε ένα περιοδικό κλπ κλπ! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου